Grootscheeps ondernemen

GBS is sinds geruime tijd een erkend bevrachtingskantoor. Vanuit Antwerpen wordt ons bedrijf al ruim twintig jaar op familiale, doch professionele wijze gerund.

Tot onze kernactiviteiten behoren:

GBS   Het transporteren van minerale oliën met schepen die geschikt zijn voor zowel zwarte als blanke producten
GBS   Onze specialisatie is bunkering (bevoorraden van zeeschepen met brandstof) van zeeschepen met zware stookolie
  en gasolie. Onze gehele vloot beschikt namelijk over een bunkergiek, spiralen en een verwarmingsketel
GBS   Het bevrachten van schepen in opdracht van derden


Al deze kernactiviteiten spelen zich voornamelijk af in het ARA-gebied.

Uiteraard zijn wij in de afgelopen decennia niet stil blijven staan. Dankzij de nodige investeringen blijft GBS inspelen op uw behoeften. Zo staan er voor u reeds een tiental nieuwe multifunctionele schepen voor u ter beschikking die geschikt zijn voor het vervoer van diverse producten. Daarbuiten dragen we kwaliteit hoog in het vaandel en besteden we veel aandacht om milieuvriendelijk te werk te gaan. U kunt uiteraard ten allen tijde op de vertrouwde diensten van GBS blijven rekenen zoals u van ons gewend bent!

 

imagegeniso20142014logo

GBS TROTS OP ANTWERP

 


Door de jaren heen is GBS altijd gericht geweest op vernieuwing: een absolute must in deze branche! Daarom zal het bedrijf deze tendens ook in de toekomst voortzetten.


Teneinde een concurrerende positie te kunnen blijven innemen, wil GBS zich verder gaan diversifiëren. Tot op heden richtte het bedrijf zich hoofdzakelijk op het transport van stookolie en gasolie. De nieuwe dubbelwandige type C schepen lenen zich echter uitstekend voor het vervoer van andere goederen, waaronder diverse andere minerale oliën en chemie. In de toekomst opent er dus een veel bredere markt. Met de gloednieuwe schepen en een markt vol uitdagingen, gaat GBS in volle vaart de toekomst tegemoet. Graag samen met u!